Logo_white

Om Thy Padel

Mød holdet som står bag Thy Padel

Thy Padel er drevet af de lokale ejere Peter Bechmann, Kristoffer Strangholt, Kasper Møller og Mogens Sørensen. Fælles for os fire er, at vi – som tusindvis af andre danskere – er blevet grebet af sporten. Da muligheden for at drive centret på Vilhelmsborgvej opstod, så vi en unik mulighed for at udvikle sportens udbredelse samt at skabe et nyt samlingspunkt i Thy. Vores ambition er altid at tænke i nye baner i forhold til udvikling af padelcentret, således at rammerne for en god oplevelse optimeres.

I ovennævnte proces forsøger vi hele tiden at lytte og inddrage stedets brugere, og skulle du have forslag til tiltag, er du mere end velkommen til at kontakte os.Med hele fem doublebaner og to singlebaner er der maser af muligheder. I vores ”Thisted Bryghus” lounge er der mulighed for at nyde forfriskninger fra det lokale bryggeri både før og efter kampene. I ”Konpap A/S” loungen er der ligeledes mulighed at afholde møder med samarbejdspartnere. Loungen er indrettet med konferencebord og andet relevant udstyr– klar til at fremføre en professionel præsentation for kunder eller samarbejdspartnere.

TEAMET

Nyt Projekt

Peter Bechmann

Indehaver

Peter er en værdifuld medarbejder, der tager sig af sponsorkontakt, afvikling af arrangementer og har ansvaret for renoveringen af centret. 

Favoritslag: Baghåndsflugtning kryds.

Nyt Projekt
Kristoffer Strangholt

Indehaver

Kristoffer er uddannet padeltræner og vinder ofte de interne opgør sammen med Kasper. Han er meget til stede i centret, hvor han er med til at skabe den gode stemning.

Favoritslag: Netruller.

Nyt Projekt
Kasper Møller

Indehaver

Kasper er centrets padelnørd. Han elsker spillet og er ofte at finde i centret. Som uddannet padeltræner er han ansvarlig for arrangementer, tuneringer i centeret mm.

”Øksen” fra baglinjen”

Nyt Projekt
Mogens Sørensen

Indehaver

Mogens er alderspræsident. Han er det administrative omdrejningspunkt i Thy Padel. Han er kontaktperson for Lunarliga-holdene samt til foreninger og andre samarbejdspartnere.

Favoritslag: Serven.

Du er er altid velkommen til og tage kontakt til os!

Scroll to Top
cropped-Logo_blue.png

MENU